Monthly Archives

juni 2017

Styrkeprøven 2017

Rana Sykkelklubb var også i år representert i Den Store Styrkeprøven med flere ryttere på ulike nivåer.

Katrine Stormdalshei, Bjørg Rodahl Kristensen og Kjell Martinsen hadde sin debut. De fullførte etappen Trondheim- Oslo på like under 24 timer. Connie Larsen var med for andre gang, men måtte bryte underveis av helsemessige årsaker.

Ingebjørn Nygård og Roger Vatshaug gjennomførte med stil, som mange år tidligere, på like over 18 timer.

Frode Thomassen kjørte med CK Victoria og fullførte sin 10`ende Styrkeprøve.

Bjørn- Einar Nesengmo syklet med Trønderekspressen og vant etappen Trondheim- Oslo med god margin og på god tid. Artikkel om dette fra magasinet Landevei her.

Og på etappen Lillehammer- Oslo stilte og fullførte Stein Tørresvold.

Fellestur Mo – Umeå 23. til 25. juni.

To av våre ivrige ildsjeler i klubben ønsker å styrke fellesskapet og få feiret Midtsummarsafton (St. Hans) i Sverige, og samtidig sykle Blåvegen fra Mo i Rana til Umeå, fordelt på minimum to etapper.

De har fått tilbakemelding fra det svenske vegvesenet at veien mellom Hemavan og Lycksele vil være kjørbare for syklister i Midtsommerhelgen. På to steder (170 meter veibane) vil vi møte på Svensk grovpukk (trilling av sykkel), der det skal asfalteres har øverste laget med asfalt blitt fjernet, men veibanene er helt OK å sykle på.

Mange er allerede påmeldte, men det er ennå ledige plasser. Det er forhåndbooket 26 sengeplasser i Lycksele og i Umeå, 2 mannsrom. For de som ikke ønsker å sykle fra Mo til Lycksele første dagen så er det mulighet å overnatte på hytta til Anne Ekroll og Ketil Hauknes i Hemavan fra torsdag til fredag, sykler da over til Hemavan på torsdag ettermiddag.

Retur vil bli med Blåvegen bussen tilbake til Hemavan.

Det jobbes med å få logistikken til å gå opp, så ytterligere informasjon kommer så snart denne er på plass.

Ønsker du å bli med på dette, send Anne Ekroll en SMS på telefon, 913 36 452

Sykkeltøy med klubblogo

En gladnyhet til alle som som har vært litt for sent ute…

Klubbens nestleder, Jan Birger, har bestilt opp ekstra klær for utsalg til de som trenger skjorte eller bukse og ikke har fått bestilt. Dette er i størrelse 3-4 og 5 i skjorter og bukser.
Priser:
Bukse Herre: Kr. 1035.-
Bukse Dame, kun str.3: Kr. 900.-
Skjorter : Kr. 720.-
Underskjorte dame, kun 1 stk. til salgs: Kr. 230.-

Klær kan hentes hos Jan Birger etter avtale på tlf. 917 21 970.

Klærne som skal kjøpes bør helst være betalt på forhånd og forevises med kvittering.
Rana sykkelklubb venter på Vipps og da blir det enklere med betaling enn dagens situasjon.