Monthly Archives

oktober 2017

Kurs i Styrketrening for Syklister

Rana Kraftsportklubb har sendt oss en invitasjon til å bli med på kurs i styrketrening for syklister.

Dette kurset kommer til å holdes på Kraftsportsenteret, Gruben, lørdag 11. november 2017 klokken 12.00 til 16.00.

Fullstendig invitasjon her: Kurs-i-styrketrening-for-syklister-ved-Rana-KK-1

Påmelding skjer ved å sende mail til: kristin.michalsen@gmail.com innen 29. oktober. Ved utgangen av påmeldingsfristen ville alle påmeldte få informasjon om betaling.

Innholdet i kurset.

Del 1: Teoretisk gjennomgang der man redegjør for
– Hvorfor trene styrke som syklist
– Hvordan trene styrke for sykling
Del 2: Praktisk økt der man gjennomgår utvalgte øvelser innenfor kategoriene
– Stabiliserende styrkeøvelser
– Maksimale styrkeøvelser
Total varighet: 4 timer.

Det vil bli pauser med kaffe og enkel servering 🙂

Leder av kurset er Sindre Østerås.

Utdanningen hans er hovedsaklig en Master i kroppsøving og idrettsvitenskap ved Nord universitet (Levanger).
Erfaring: Har siden 01.08.2014 jobbet i en 50% stilling som fagkonsulent for styrke/kraft i Olympiatoppen Midt-Norge og i en 50% stilling som forsker ved Senter for toppidrettsforskning ved NTNU.

Gjennom disse jobben har han vært med på utformingen og gjennomføringen av styrketreningsopplegg og tester av blant annet syklister.

Prisen for dette er kroner 500,-, og det vil være mulighet for å melde seg inn i Kraftsportklubben på stedet for tilgang til Kraftsportklubbens trenere med oppfølging og personlig tilpasset treningsprogram for et tillegg på kroner 200,- gjeldende ut 2017. Pris for medlemsskap i Kraftsportklubben er for øvrig kr. 1800,- pr halvår for ordinære medlemmer, (flere priser på klubbens hjemmeside).

Trekning av trimpostkassene

Trekning av trimpostkassene ble gjort 05.10.17 av Jan Birger Solheim, Katrine Stormdalshei og Bjørg R. Kristensen.

Tilsammen var det 465 besøk i de fem trimbøkene plassert ut, fordelt på ti premier.  Fra 2018 ønsker klubben å utvide dette til seks postkasser, hvorav tre av disse blir turmål beregnet for adkomst med terrengsykkel, og de resterende tre blir for landeveissyklister. Postkassene for 2018 blir plassert ut 01. mai og tatt inn 01.10 🙂

Listen over vinnere av trekningen i år er som følger:

1. Stig Våtvik som vant en sekk.
  2. Rune Skog med hårklipp fra Salong Finpuss
  3. Stein Herm som vant en hodelykt
  4. Frode Thomassen som vant gavekort på No3.
  5. Ronny Ståle Pedersen som vant gavekort på Korgen Kroa.
  6. Torbjørn Aag som vant en flytevest
  7. Harald Nilsen som vant gavekort på Byggmakker Wulfsberg
  8. Stein Tørresvold med gavekort på trening fra Stamina Mo i Rana
  9. Frank Aalberg med gavekort fra PT Elin Stenersen
  10. Jan Erling Evensen som vant gavekort, hvor utsteder ikke kom med i referatet

Vi gratulerer og håper dette inspirerer til videre trening!!