NM for Masters (veteraner) 2017, og to nye Norgesmestere!

By 13. august 2017Aktuelt

Den 08. og 09. juli 2017 deltok flere av våre ryttere og medlemmer på Norgesmesterskap i Landeveissykling for Masters (veteraner, aldersbestemte klasser fra 30 år og oppover), i vakre Saltstraumen, Bodø. De fleste deltok i begge disipliner, Tempo (individuell start) og Fellesstart hvor begge handler om å komme først i mål 🙂

Værmessig var det som sommeren har vært i år, ganske kaldt og til tider vått. Men våre ryttere unngikk heldigvis det meste av regn.

Rana Sykkelklubb stilte med mange ryttere og to av disse ble norgesmestere. I M50-54 tok Bjørn- Einar Nesengmo 1. plass og tittelen Norgesmester på Tempo som beste resultat lørdag. Samme gjorde Ann Katrin Pedersen i K30-34 på Tempo og Fellesstart. Begge dro til Nordisk i Randers, Danmark, hvor resultatet for Bjørn- Einar ble dobbel 4. plass på tempo og fellesstart, mens Ann Katrin tok dobbel 6. plass i samme disipliner.

Utover disse fikk Rana Sykkelklubb enda en pallplass da Jan Birger Solheim kom inn på en 3. plass på Tempo som beste resultat.

Øvrige ryttere som deltok, med plassering utenfor pallen var Frode Thomassen, Dag Ottar Mikalsen, Jan Erik Hansen, Roger Vatshaug,  og Daniel Vekseth.