Snart klart for ACR Bike Weekend!!

By 22. august 2017Aktuelt

02 og 03 september er det duket for 1. utgave av ACR Bike Weekend. Et nytt sykkelritt vi håper kommer til å bli en stor hit i årene som kommer.

I sommer har arrangementskomiteen jobbet hardt med å skaffe en rekke sponsorer til arrangementet, så vi lover et spennende arrangement for små og store i trygge omgivelser.

Vi har uttrekkspremier på startnumre fra blant andre,

Utenom premiesamling har vi også med Celsa Nordic, Helgeland Sparebank, Arne Sjule AS, H.A. Hanssen og Skjærvik Scooter og MC med på laget for å få gjennomført arrangementet.

Helgeland Droneservice har meldt at de kommer for å filme utøverne på området, og hobbyfotografer fra Rana Kameraklubb er inviterte til å fotografere eventen.

Ennå gjenstår det noen små ting før vi er klare for å ta imot flotte syklister og støttepersonell i alle aldre. Stay tuned, oppfølging kommer 😉

Litt bilder fra tidligere arrangment i regi av Rana Sykkelklubb