Styrketrening!

By 11. desember 2017Aktuelt

STYRKETRENING FOR RANA SYKKELKLUBBS MEDLEMMER SØNDAGER KL. 18:00-20:00, I RANA KRAFTSPORTKLUBBS LOKALER PÅ GRUBEN!

Som en oppfølging av styrketreningskurset høste 2017, har vi i samarbeid med Rana Kraftsportklubb fått på plass en FELLES STYRKETRENING for RSK-medlemmer søndager kl. 18:00-20:00. Bjørn- Einar Nesengmo har sagt seg villig til å ta ansvar for å sy sammen et program for disse treningene og fungere litt som instruktør/veileder underveis.

Rana Sykkelklubb har inngått denne avtalen med Rana Kraftsportklubb som et tilbud til sine medlemmer og det vil derfor ikke koste noe for våre medlemmer (dekkes av klubben) å delta på disse treningene. Målet er å bidra til å få inn gode styrketreningsrutiner for våre syklister og skape enda en arena for fellesskap og samhold i klubben.
For å delta på disse treningene er det en forutsetning at hver enkelt utøver gjennomgår «Ren Utøver»(et enkelt nettkurs) og signerer en «antidopingavtale» med Rana Kraftsportklubb.

Alle må signere seg inn ved ankomst til disse treningene. Vi vil få utdelt 1 stk Nøkkelkort som en fra RSK får ansvaret for å passe på og sørge for å låse opp.

VELKOMMEN PÅ FELLES STYRKETRENING!