[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Også i år kan du i velge mellom 3 ulike distanser, samt Criteriumsritt for de aldersbestemte klassene.
Nytt av året er endret “kortløype”, som i år har start fra Umbukta Fjellstue.

Klasser og distanser

Aktivklasser
K/M 10-14
K/M 15-16

Turklasser
K/M 17+

Distanser aktivklasser
K/M 10, rundbaneløype, 10 km
K/M 11-12, rundbaneløype, 15 km
K/M 13-14, rundbaneløype, 20 km
K/M 15-16, Storvoll-Mo, 55 km

Distanser turklasser
Bodø-Mo, 240 km
Semska-Mo. 95 km
Storvoll-Mo, 55 km

Løypetraséer
Bodø – Mo i Rana
Semska – Mo i Rana

NB! Det er ikke tillatt med private følgebiler i turritt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Startpuljer

Som arrangør ønsker vi hele tiden å tenke på deltakernes sikkerhet. Av sikkerhetsmessige årsaker er størrelsen på startpuljene satt til maks 50 ryttere i hver pulje, med 5 minutters startintervall mellom puljene.
Puljene stenges straks de er fylt opp, så det lønner seg å være tidlig ute med påmeldingen dersom du ønsker å starte i en spesiell pulje.

Ekspresspuljer
Pulje 1 og Pulje 2 fra Semska er såkalte ekspresspuljer. Dette er puljer som det vanligvis går veldig fort i og som stiller store krav til den enkelte rytters oppmerksomhet og erfaring fra sykling i felt.

Lagkonkurranse
Fra Bodø er det mulig å melde seg på i lag/team, f.eks. DSSP-grupper. Gi beskjed til rittet dersom det er ønske om slikt, og pass på å føre opp lagnavnet under påmeldingen.
Lag som stiller i lagkonkurransen på strekningen Bodø-Mo tildeles egne startpuljer.

NB! I følge NCF sitt turrittreglement er det ikke tillatt med private følgebiler. Brudd på denne regelen kan medføre diskvalifikasjon av deltaker eller lag.

Aktivritt – Aldersbestemt klasser
For de aldersbestemte klassene K/M 10-14 arrangeres det Criteriumsritt (lukket rundløype) på Skillevollen idrettspark og K/M 15-16 sykler distansen Storvoll – Skillevollen (55km).

Målområde
Arenakart Skillevollen
Målgang Skillevollen

Transport
Ved påmelding til rittet kan det velges å kjøpe busstransport til Umbukta og Semska. Denne transporten inkluderer frakt av sykkel til startområdet og frakt av bagasje tilbake til målområdet.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Startkontingent
Alle Tur-klasser/-distanser kr. 399,-.
Aktivklasser K/M 10-16 år kr. 50,-.

Påmelding
All påmelding skjer på internett hos eqtiming.no

NB! Alle som har helårslisens må melde seg på med sin klubbs navn.

Merk at det er mulig å melde på flere personer samtidig i påmeldingsløsningen.

Har du spørsmål om påmeldingen eller andre ting i forbindelse med rittet kan du sende en henvendelse til rittet med kontaktskjemaet.[/vc_column_text][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top