All Posts By

Admin

Innkalling til Årsmøte

By | Aktuelt | No Comments

Innkalling til årsmøte i Rana Sykkelklubb

Alle medlemmer er herved innkalt til årsmøte i Rana Sykkelklubb den 14.februar kl 1900. Sted Skjerperloftet på Skillevollen.

Vanlige årsmøtesaker. Sakspapirer vil bli gjort tilgjengelig senest én uke før møtet. Disse publiseres her og på klubbens nettside.

Har du en sak som du ønsker skal tas opp på årsmøtet, kan du sende den til leder.

Innspill til valgkomiteen bes sendt til Berit Hanne Bakkan eller Connie Larsen innen onsdag 31.januar.

Enkel servering på møtet.

Vel møtt.

mvh Camilla
leder

Styrketrening!

By | Aktuelt | No Comments

STYRKETRENING FOR RANA SYKKELKLUBBS MEDLEMMER SØNDAGER KL. 18:00-20:00, I RANA KRAFTSPORTKLUBBS LOKALER PÅ GRUBEN!

Som en oppfølging av styrketreningskurset høste 2017, har vi i samarbeid med Rana Kraftsportklubb fått på plass en FELLES STYRKETRENING for RSK-medlemmer søndager kl. 18:00-20:00. Bjørn- Einar Nesengmo har sagt seg villig til å ta ansvar for å sy sammen et program for disse treningene og fungere litt som instruktør/veileder underveis.

Rana Sykkelklubb har inngått denne avtalen med Rana Kraftsportklubb som et tilbud til sine medlemmer og det vil derfor ikke koste noe for våre medlemmer (dekkes av klubben) å delta på disse treningene. Målet er å bidra til å få inn gode styrketreningsrutiner for våre syklister og skape enda en arena for fellesskap og samhold i klubben.
For å delta på disse treningene er det en forutsetning at hver enkelt utøver gjennomgår «Ren Utøver»(et enkelt nettkurs) og signerer en «antidopingavtale» med Rana Kraftsportklubb.

Alle må signere seg inn ved ankomst til disse treningene. Vi vil få utdelt 1 stk Nøkkelkort som en fra RSK får ansvaret for å passe på og sørge for å låse opp.

VELKOMMEN PÅ FELLES STYRKETRENING!

Nye treningstider!

By | Aktuelt | No Comments

Fra 03. oktober starter klubbens spinntimer opp igjen, denne gangen på en tirsdag, og på et senere tidspunkt enn tidligere 🙂

Vintersesongen 2017 – 2018 vil tirsdager 19.30 – 21.00 være satt av til klubbspinn på Stamina. Her kan alle medlemmer av sykkelklubben delta uten å være medlem på Stamina. Det oppfordres til å ta med en sykkelinteressert venn samt bruke klubbens nydelige drakt på treninger i regi av sykkelklubben.

Se under fanen aktiviteter for mer informasjon.

Sykkeltøy med klubblogo

By | Aktuelt | No Comments

En gladnyhet til alle som som har vært litt for sent ute…

Klubbens nestleder, Jan Birger, har bestilt opp ekstra klær for utsalg til de som trenger skjorte eller bukse og ikke har fått bestilt. Dette er i størrelse 3-4 og 5 i skjorter og bukser.
Priser:
Bukse Herre: Kr. 1035.-
Bukse Dame, kun str.3: Kr. 900.-
Skjorter : Kr. 720.-
Underskjorte dame, kun 1 stk. til salgs: Kr. 230.-


Klær kan hentes hos Jan Birger etter avtale på tlf. 917 21 970.

Klærne som skal kjøpes bør helst være betalt på forhånd og forevises med kvittering.
Rana sykkelklubb venter på Vipps og da blir det enklere med betaling enn dagens situasjon.

Ny leder i klubben

By | Aktuelt | No Comments

Det ble avholdt årsmøte i Rana Sykkelklubb onsdag 15. februar 2017. Da Anne-Christine Mohn ønsket å gå av etter tre år som leder, ble Camilla Hagen valgt som ny leder i RSK. Takk til Anne-Christine for en god innsats!

Styret for 2017 består i tillegg av nestleder Jan Birger Solheim, kasserer Bjørn-Einar Nesengmo, styremedlemmer Ketil Hauknes og Bjørg Rodahl Kristensen, samt varamedlemmer Rita Graneng Jakobsen og Verner Johansen.